ÖNEMLİ DUYURU

Uedaş Bozcaada İşletme Şefi Çetin MEYVECİ tarafından, Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can YILMAZ ile yaptığı görüşme sonucunda iletilen halkı bilgilendirme açıklaması aşağıdadır ;
Uedaş Bozcaada İşletme Şefliği’nden duyuru
İlçemiz Kazanlar Mevkii’nde işletmemize ait trafoda öğlen saatlerinde meydana gelen yangın neticesinde bölgeye elektrik verilememektedir.
Tamamen kullanılamaz durumda olan ve değiştirilmesi gereken pano için il merkezi ile görüşmeler tamamlanmış olup yeni pano saat 18:00 gemi seferiyle elimize ulaştırılacaktır.Akabinde pano yenileme çalışmaları tarafımızdan yapılacak olup, bölgeye akşam geç saatlerde tekrar elektrik verilmeye başlanacaktır.
 Çalışmaların hakkında ara bilgilendirme mesajları belediye başkanlığı üzerinden halkımızla paylaşılacaktır.

Halkımıza ve misafirlerimize önemle duyurulur.