Fen ve İmar Servisi

• Belediye tarafından planlanan her türlü yapım işlerini, belediyenin görev alanında olan yolların açılmasını, yapılmasını ve onarılmasını, ihale yolu ile veya kendi olanakları ile gerçekleştirir. Ayrıca belediye tarafından yapılan her türlü yıkım işi ,yapı ruhsatları, inşaat ruhsatları onarım talepleri vs.. Fen ve İmar Servisi tarafından gerçekleştirilir.
  • İlçe sınırları içerisindeki yerleşim yerleri ile bu yerlerdeki yapılaşmaların; plan, fen, sağlık ve çevre şartlarına uygun olarak gerçekleşmesini sağlar.
  • İlçe sınırları içerisinde parkların, yeşil alanların ve çocuk oyun alanlarının yapım ve bakım hizmetlerine yerine getirir.

OCAK 2021 İTİBARİ İLE İLÇEMİZ GENELİNDE 1/100.000 ÖLÇEKLİ BALIKESİR ÇANAKKALE BÖLGESİ ÇEVRE DÜZENİ PLANINA İSTİNADEN, 1/5.000 ÖLÇEKLİ KORUMA AMAÇLI NAZIM İMAR PLANI İLE 1/1.000 ÖLÇEKLİ KORUMA AMAÇLI UYGULAMA İMAR PLANI ÇALIŞMALARI DEVAM ETMEKTEDİR.

Telefon: 0286 697 80 81 (santral), dahili 5-6

Eposta: fenimarservisi@bozcaada.bel.tr