Yazı İşleri Müdürlüğü

• Tüm dilekçe, kurum ve kuruluşlardan gelen yazıların Başkan onayına sunarak onay sonrasında ilgili birime havalesini yapar.
  • Birimlerden çıkan tüm yazılara Başkan onayından sonra çıkış sayısı verilerek, ilgili kurum/kuruluş/şahıs ya da ilgili birime gönderir.
  • Başkanlık, belediye meclisi ve encümen tarafından alınan kararların işlemlerini yürütür, Belediye meclisi ve encümenince karara bağlanan evrakların ilgili birimlere ulaştırılmasını sağlar ve belediye meclisi komisyonlarının çalışmalarında raportörlük görevini yerine getirir.
  • İşçi ve memur personelin işe alımından emekli oluncaya kadar, özlük haklarına ilişkin tüm işlemlerini yürütür.
  • Belediye ile basın kuruluşları arasında haber akışını sağlar.
  • Belediye birimlerinin hizmetlerini, belediyenin açılışları, törenleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerinin fotoğraf ve video görüntülerini alarak arşivlenmesini sağlar.

Tel: 0286 697 80 81 (santral), dahili 3

Eposta: yaziisleri@bozcaada.bel.tr