KAMUOYUNA DUYURULUR

Bu akşam Bozcaada Haber’de yayınlanan Sulubahçe Koyu’nun Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılacağı yönündeki haber sonrası aynı haber sitesinin Facebook hesabında tamamen yanlış, maksadını aşan ve hakaret içeren yorumlar için belediye başkanlığımız tarafından hukuki süreç başlatılmıştır.

Devletin hüküm ve tasarrufunda olan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan, belediye başkanlığımızın hiçbir yetki, sorumluluk alanı dahlinde olmadığı gibi, yarın yani 13 Kasım 2016 tarihinde bizzat Belediye Başkan’ımız tarafından yapılacak basın açıklamasında açık ve net bir şekilde anlaşılacağı üzere, yerel yönetimimizin TAMAMEN KARŞI OLDUĞU bu uygulama halkında yapılan yorumların sadece bir yanlış anlaşılmanın sonucu değil, ne yazık ki, tamamen bilinçli bir yıpratma, karalama ve hakaret kampanyasının bir parçası olduğu kanaatindeyiz.

Artık herkes tarafından çok iyi bilinmelidir ki; iyi niyetten uzak bu ve benzeri söylem ve yorumlar, maksadının üzerinde bir amaçla dile getirildiği ve hakaret unsuru içerdiği sürece, bağımsız yargı önünde hesap vereceklerdir.

Konunun esası olan ihale ile ilgili Belediye Başkanlığımızın görüş ve düşünceleri, bundan sonraki eylem planı yarın kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla duyurulur.