DUYURU Trafik Uygulamasına İlişkin Kararlar

Engelli ve Sağlık problemleri Olanlar İçin
————————————————————–
Yanlış uygulama ve suiistimalleri engelleyebilmek için Belediye Başkanlığı tarafından sağlık problemi olanlar ve engelliler için verilen İlçe merkezine geçiş kartları geçici olarak iptal edilmiştir.Önceden verilen serbest geçiş kartlarının geçerlilik süresi 5 Ağustos Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Bu haktan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahiplerinin Bozcaada Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne araç bilgilerini içeren bir dilekçe ve sağlık durumlarını gösterir belge veya raporlarını iletmeleri gerekmektedir. Halkımıza önemle duyurulur.

Esnaflar İçin
———————
Yanlış uygulanan ve suiistimalleri engelleyebilmek için Belediye Başkanlığı tarafından esnafın 12.00-14.00 saatleri arası ilçe merkezine geçişi için verilen esnaf geçiş kartları geçici olarak iptal edilmiştir.Önceden verilen serbest geçiş kartlarının geçerlilik süresi 5 Ağustos Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.Bu haktan faydalanmak isteyen esnaflarımızın Bozcaada Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne araç bilgileri ve işletme belgelerini iletmeleri gerekmektedir. Halkımıza önemle duyurulur.