Başkandan Toplum Sağlığı Merkezine Destek

İlçe Toplum Sağlığı Merkezinden gelen talep üzerine , 02.12.2015 tarihli Belediye Meclis toplantısında 2015/80 sayılı karar ile ,Diş ünitesinin ihtiyacı olan 1 adet periapikal diş röntgen cihazı, bir adet otoklav ve bir adet amalgamatör  cihazı alınmasına karar verilmiştir. Yine geçtiğimiz günlerde hastanenin temel ihtiyaçları olan çarşaf, pike vb.malzemeler Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Turgut Serkan KARAKAYA’ya teslim edilmiştir. Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ, ‘Çok basit sayılabilecek durumlarda hastaların karşıya sevk edildiği ; fakat malum ada şartları sebebiyle hasta ve sağlık personelinin büyük sıkıntı yaşadığını belirterek ,geçtiğimiz şubat ayında yine meclis kararı ile acil sağlık hizmetlerinde  kritik bir öneme sahip olan Hemogram Cihazı (kan cihazı) almıştık. Sağlık en önemli konumuz şakaya gelmez diyerek, ne gerekiyorsa ben ve ekibim elimizden gelen desteği veriyoruz.’ Diye konuştu.

20151201_163823 20151201_163837