KOYLARA SOYUNMA KABİNİ ve PORTATİF TUVALET HİZMETİ BAŞLADI

Bozcaada Belediye Başkanlığı tarafından Sulubahçe, Habbele, Beylik ve Çayır Koyları ve Günbatımı Seyir Alanı’na halkımızın ve misafirlerimizin temel insani ihtiyaçlarına binayen portatif tuvalet ve soyunma kabini konuldu.
Koy ihalelerinin iptal sürecinde söz verilen uygulama halkımız ve misafirlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.
Tamamen portatif olan tuvaletlerin kurulum ve kullamında, zemine hiç bir şekilde müdahalede bulunulmuyor. Temiz su haznesi üstte, pis su haznesi altta aparatın içinde konuşlandırılmış durumda.Söz verildiği üzere Bozcaada Belediyesi tarafından bedelsiz olarak halkımızın ve misafirlerimizin hizmetine sunulan tuvalet ve kabinlerin yine Belediye çalışanları tarafından düzenli olarak temizliği yapılıyor.Uygulama ile ilgili görüş, öneri ve şikayetlerinizi 0 549 715 17 17 numaralı MAVİ MASA hattına iletebilirsiniz.Hayırlı olsun.