Çanakkale Belediyesi Teoman ALPAY Korosu Bozcaada Özel Konseri

Belediye Başkanlığımız tarafından organize edilen ve Çanakkale’nin yetiştirdiği, ünü ve değeri kentimizi ve zamanı aşan Bestekar Teoman Alpay’ı ölümünün 12. yılında sevilen besteleri ile anmak ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlamak amacıyla 12 .Mart.2017 Pazar günü saat 14:00’de Bozcaada Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen ‘ÇANAKKALE BELEDİYESİ TEOMAN ALPAY SANAT MÜZİĞİ KOROSU’  özel konseri büyük ilgi gördü. Muammer TAN yönetimindeki  konserin son parçasında Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ sahneye davet edilerek, hep birlikte İzmir Marşı söylendi. Konserin sona ermesiyle Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ  tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladıktan sonra  Teoman ALPAY’ın eşi ile  Muammer TAN’a çiçek ve Bozcaada hatırlarını taktim etti.