Bozcaada Belediyesi’nden Bozcaada Spor’a Destek

Bozcaada Belediyesi Bozcaada Spor’a desteğe devam ediyor. Sezon başından itibaren A Takımı başta olmak üzere tüm yaş gruplarındaki takımların müsabakalara ulaşımını Belediyeye ait araçlarla ücretsiz olarak sağlayan Bozcaada Belediye Başkanlığı 04.02.2015 tarihli meclis toplantısında  Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ’ın ek gündem önerisi ve tüm meclis üyelerinin onayıyla  Bozcaada Spora yaklaşık 15.000 TL. lik maddi yardımda bulunma kararı aldı.

Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ  ‘Bozcaada Spor mutlak suretle sahip çıkıp,destek vermemiz gereken bir değerimizdir.Ulaşım desteğinin yanında Ekim Ayı Meclisinde aldığımız karar ile kulübe yaklaşık 8.000 TL.lik yardımda bulunmuştuk.Şubat Meclisi kararıyla da yaklaşık 15.000 TL.lik maddi kaynak yarattık. İlerleyen süreçde de Bozcaada Spora maddi manevi desteğimiz devam edecektir.Bizim asıl amacımız sürdürmekte olduğumuz birkaç projeyi neticelendirerek, Bozcaada Spora daimi bir gelir sağlamaktır.’ şeklinde açıklama yaparak yöneticilere ve sporculara başarılar diledi.

untitled