Başkandan Bir Destekte Engelliler Meclisine

Kent Konseyi Engelliler Meclisinin talepleri üzerine , 02.12.2015 tarihli Belediye Meclis toplantısında 2015/77 sayılı karar ile ,03.Aralık.2015 Dünya Engelliler Günü öncesi ,ilçemizde %40’ın üzerinde engeli bulunan ve bunu belgeleyen vatandaşlarımıza su ücretinin %50 indirimli uygulanması kararı alınmıştır. Yine 02.Aralıkta gerçekleşen Meclis toplantısında Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ’ın önerisi ve 2015/81 sayılı karar ile, ilçemizdeki engelli vatandaşlarımız ile rütbesiz er ve erbaşların Belediye otobüsünden ücretsiz yaralanmaları sağlanmıştır. Engelli vatandaşlar Belediye Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma Denetleme Kurulu’na ( Yazı İşleri Müdürlüğü) başvurarak bu haktan yararlanabilirler.