30 Ağustos Zafer Bayramı Programı

30.Ağustos Zafer Bayramının 95.Yıl Dönümü 30/08/2017 Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanında saat:09.30 da Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık,Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenk sunumu ile başlayacak. Saat:09.30 -10.00 saatleri arasında Kaymakamlık Makamında Bozcaada Kaymakamı tarafından beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile tebrikat sırasına göre tebrikler kabul edilecek olup,Saat:10.30 da Cumhuriyet Meydanında Bozcaada Kaymakamı,Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının tören birliklerini denetlenmesi ve halkın bayramını kutlaması ile tören başlayacaktır.

30. Ağustos Zafer Bayramı Resmi töreninin ardından Belediye Başkanlığımız tarafından çocuklarımız için 100 adet Türk Bayraklı uçurtma dağılatacak olup, akşam saat:20.30’da geleneksel Fener Alayı yapılacaktır.(Fener alayı Jandarma Çeşmesinden başlayacak,Cumhuriyet Meydanında son bulacaktır) Fener alayının ardından saat:22.00 da  Bozcaada Kalesinde   Haluk LEVENT’in muhteşem konseri ile Zafer Bayramı kutlamaları sona erecektir.

30.Ağustos ZAFER BAYRAMI Kutlamalarına tüm halkımızı ve misafirlerimizi bekliyoruz.