29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin kuruluşun 94.Yıldönümü kutlamaları  28 Ekim Cumartesi günü saat:13.0 da Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. 29 Ekim pazar günü ise kutlama programı saat:10.00’da İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa AKIN’ın  makamında  tebrikleri kabulü ile başladı.Ardından saat:10.30 da Cumhuriyet Meydanında devam eden törende İlçe Kaymakamı Mustafa AKIN, Garnizon Komutanı Çağrı SAĞLAM ve Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ tarafından öğrencilerin ve halkın bayramı kutlandı.Günün anlam ve önemini belirten konuşma ilçe Kaymakamı Sayın Mustafa AKIN tarafından yapıldı.Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler ve kompozisyonlar okunduktan sonra şiir ,resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Cumhuriyetimizin 94.Yıldönümü kutlama programı Belediye Başkanlığımız tarafından saat:19.23’de başlayan Fener Alayı ve Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ’ın Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşma ile son buldu.