18.Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali Sona Erdi

Bu sene 18’ncisi düzenlenen Geleneksel Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali 10.09.2017 pazar günü sona erdi.Dolu dolu geçen festivalin son gününde festival boyunca süren turnuvaların  ödül törenleri gerçekleşti. Saat:19.30 da Halı sahada gerçekleşen Futbol Turnuvası ödül töreninde;turnuvaya katılan 3 spor klübününde antrenörleri konuşma yaptı.Belediye Başkanı Dr.Hakan Can YILMAZ  sporculara yaptığı konuşmanın ardından sözü öncelikle misafir takım Arslanca Spor Altyapı Antrenörü Cemil AKKOYUN’a, ardından diğer misafir takım Biga Spor Altyapı Antrenörü Erkan TUĞAN’a ve Bozcaada Spor Altyapı Antrenörü İbrahim Zeki KUTVER’e son olarakda Bozcaada Spor’un Klüp Başkanı  ve herşeyi olduğunu ifade ettiği Osman ATAOL’a bıraktı.Ardından sporculara Belediye Başkanlığı tarafından Festival hatırası tişörtleri dağıtılarak, madalyaları takıldı. Futbol turnuvası ödüllerini Aido Cafe’de gerçekleştirilen Tavla Turnuvası ödül töreni takip etti.Belediye Başkanı tarafından Tavla Turnuvasında dereceye giren isimlere plaketleri taktim edildi.Tavla Turnuvasın’da 1.lik Ethem ÖZGÜVEN, 2.lik Cevdet ÇEBİ ve 3.lük Aydoğan İNCE’nin oldu. Dereceye giren isimlerin ilçede bulunmaması sebebiyle 1.lik ödülÜ Kemal ŞAHİN,2.lik Ödülü Orhan ACAR tarafından alındı.Ve festival finaline gelindiğinde saat:21.30 da Cumhuriyet Meydanında Halil SEZAİ sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

18’ncisi düzenlenen Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali’nde emeği geçen Festivalimize katılarak bizleri onurlandıran sanatçılarımıza, Dardanel Müzik’e, özveriyle festivalde çalışan Belediye personelimize  /Festival ekibimize ve bizlere destek olan işletmelere /şahıslara,bizleri katılımları ile yalnız bırakmayan halkımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor,daha güzel nice festivaller diliyoruz.

HALİL SEZAİ KONSER